Baksidan av den jag är
Ikväll har jag varit på workshop för att få inspiration till att utvecklas som individ och tillsammans med andra i grupp.
(null)
Jenny Näsström Lindgren, Propus, jobbar med personlig tillväxt, företagscoachning och med metoden Extended Disc. Färganalys.
(null)
Den lär oss om hur vi är som enskild individ och i grupp.

(null)
När jag är i mitt bästa flöde är jag en röd/gul  person & det betyder att jag är en mycket lättsam, social person som behöver  bekräftelse i min optimistiska tillvaro. Den röda delen i mig är målmedveten, bestämd och viljestark.Jag drivs även av stor tävlingsinstinkt som för mig framåt för det ger mig energi. Högpresterande.

(null)
Medaljens baksida. Som röd person kan jag vid för hög press bli burdus, resignera och lämna uppgiften.  Då går jag. Utan att se mig om. Det kan uppfattas som nonchalant och arrogant av andra om de inte förstår varför. 

Det är viktigt att förstå hur vi fungerar som unik individ, vad vi reagerar på och varför vi beter oss olika i olika situationer och hur vi integreras bäst i grupp med andra. Det stärker oss i vår totala utveckling. Det ger tillväxt. 

Det ger oss framförallt verktygslådan till att fungera klockrent med oliktänkande. 

Det gillar jag. Olika. Det är därför vi alla är unika. För att vi är olika. Tänk om alla agerade på att det vi retar oss på hos andra egentligen bara är en spegel av oss själva i vad vi är i avsaknad av eller har väldigt mycket av själv.
Tänk om alla försökte vara sitt bästa jag i mötet med andra. Hur skulle då världen se ut? 
Tänkvärt. 
Med det önskar jag er alla en fin tisdagskväll. 
// Anna