En vecka med mig ❤️

(null)
Sista sommarveckan har passerat. Och jag med den. 
Måndag.
Middag med Malin & kidsen. Värdefull tid. Värdefull vänskap. ❤️
Sen .. 
(null)         
Claes övernattade hos mig på väg hem till Göteborg. För er som inte vet så är han min stora förebild. Debattören och författaren som vigt sitt liv till att ge barnen bättre förutsättningar. Vi hade sååå mycket att prata om. Timmarna flög förbi.
(null)
Tisdag inföll så höstens första kommunstyrelse sammanträde. 
Jag är stolt över att få vara med i politiken och påverka med det jag kan. Och lära mig. Suger i mig all information. Hela tiden. 
Samtidigt skickade fb ut årsminnen för 5 år sedan. Också då under Socialdemokratiskt flagg då Håkan Juholt besökte vår verksamhet. 🌹
(null)
Onsdag, 
Vänskap. Min Sara. Och Ingrid. Vad vore livet utan vänner? Och jag testade en ny saft. Kråkbärssaft. Jättegott! 🥳
Jag åt middag med mamma. Lax och potatis. Jättegott igen! 😍
(null)

Torsdag.
Stugan & brygghäng med mina kusiner & min fina vän Emma-Christin. Hela dagen hängde vi med varandra. Det är så fint med vänskap där en bara kan vara. Timmar efter timmar efter timmar. Solskenet gjorde så gott. En dag att behålla i må-bra-boken. 🦋
(null)
Fredag.
Kusinbesök på dagen. Vi fikade och umgicks. Mer vänner. Sara. Jenny. Älsklingen hade gjort galet god kycklingröra som jag gjorde så god smörgås på, te och Berocca. Bort bacillåber. Bort! 😅

Och jag har också den sista veckan av ledighet stått till samhällets förfogande på olika vis. 
Frågor mellan himmel och jord .. allt från oro kring sjukdom till logistik och däremellan frågor kring etableringar och infrastruktur. 
Blandad kompott 😏
Jag har också spenderat tid med mina ungdomar ❤️ viktigt att SE vår framtid, lyssna, ta sig tid. Jag älskar varje sekund och är STOLT för att de ger mig det förtroendet. Att få ta del. 
Jag har också engagerat mig i två olika föreningar där jag ringt kors och tvärs för att lösa olika problem. Tog mig totalt 5 timmar denna vecka. Kvällstid. Men ändå. Ideell tid. Känner stolthet även över det för när jag ger av mig själv så bjuder de in och jag får vara med. Det är så himla fint. 

Någon sa för inte så länge sedan att jag har en unik kontakt & relationer med nysvenskar. 
Jag tänker:
- Den största gåva livet har gett mig. Förmågan att vara Anna med mångfalden. Så lärorikt. Som jag har växt med den uppgiften.

Fredag kväll och jag blickar fram mot hösten och låter de sista två dagarna av ledig sommartid vara min tid. 

Att göra vad jag vill med. ❤️

Anna 16 augusti 2019.